Er det tid til forandring?

Medierne skaber med gentagelse og vi tror det er vores virkelighed. Er det, der sendes ud, DIN virkelighed? Hjernen godkender alt den ser som velkendt, når den har mødt det 12 gange, det vil sige, nu begynder vi at tage det ind og vælge at lytte til det. Vi begynder at agumentere for det som vores og skaber vores liv bygget på det. Derefter begynder hjernen også at implementere det i vores krop og hvad vi så, for bare 12 gange siden bliver vores fysiske virkelighed!

Hjernevask! Hvad er ellers muligt? er mit spørgsmål.

Er vi villige til at åbne op til at benytte vores bevidsthed og opmærksomhed, til hver gang vi ser noget der ikke letter vores verden, at spørge, “hvem tilhøre det?”, så ville vores verden se helt anderledes ud. Når vi stiller det spørgsmål bliver vi bevidste om, hvad der er ude i hvem og kommer der en lethed og glæde i din krop, ja så tilhøre det andre! Det er slet ikke dit, det er bare kroppen der fortæller dig, at det du ser ikke er din virkelighed!

Jeg vil gerne invitere dig til lege med ” hvem tilhøre det?” og har du lyst til at gå mere af dig og give din krop letheden tilbage, så kig ind og prøv en Access Bars behandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *