Kropsbehandling

Vil du være villig til at have en anderledes virkelighed med din krop?

Energitiske kropsbehandlinger er med til at reparere de skader, du har skabt i kroppen ved at gøre alle sanseindtryk til dine egne, det vil sige din krop kan begynde at hele sig selv.

Din krop er en sanseorganisme. Din krop er i en konstant bevidsthed om alt der foregår, den er designet til at give dig en bevidsthed om legemliggørelse og om energien af verden omkring dig. Den har evnen til at formidle en bevidsthed om uendelige muligheder. I verden, som vi kender den, benyttes kroppen normalt som en kilde til opfattelse og fordømmelse.

Jeg arbejder med frekvenser og elektromagnetisme gennem de energetiske kropsprocesser, der giver os mulighed for at få større bevidsthed om, hvilken gave kroppen er og hvad den kan udrette, helbrede og informere os om, når vi er villige til at stille spørgsmål og lytte. Kroppen hører alt, hvad vi og andre tænker og siger, den opfatter energien og implementerer den, ud fra de valg, vi tager. På kurserne i kropsbehandling får du, som deltager, en øget kropsbevidsthed, der giver nye muligheder for ikke at udvikle de blokeringer af energien, som giver sygdom, smerte og ubehag i kroppen. Det henvender sig til alle, der vil have et liv, hvor det at have en krop er en fornøjelse og et eventyr af oplevelser.

Alle kurserne giver certificering til at benytte processerne som behandler. Hvad hvis det at have en krop og opfatte er fuldstændigt anderledes end, hvad du har lært?

Se kroppen som din bedste ven og den vil være en gave!

Vil du vide mere om hvilke kurser der kommer på programmet?

Næste kursus