Telepati – en anderledes samtale

Telepati – en anderledes samtale er en temaaften, der åbner op for samarbejde, forståelse og ikke mindst større lethed med kommunikation, både for den der har telepati som første sprog og for dem der gerne vil vide mere og komme dem I møde, så samtale med ord kan indledes.

Mange af de diagnoser og kasser, der finds idag har focus på, hvad der er galt og hvordan vi ikke virker ind i de “normale kasser”.

Jeg ser og oplever det som evner. En af de evner mennesker med diagnose som ADD, ADHD; OCD og Autisme har er telepati og evnen til at kommunikere uden ord. Det er en enorm hurtig og præsis form for kommunikation, som hvis vi vidste mere om den ville lette samarbejdet for både den med evnerne og dem omkring dem.

Jeg er så en af DEM, der har disse evner, jeg tilhører en gruppe, der var heldig ikke at blive diagnostiseret som barn, det var ikke “modern” dengang. Det giver mig en lethed sammen med andre, der kan det samme. Vi kan bare se eller tænke på hinanden, så ved vi alt hvad der skal vides. Det er også derfor at vi har et specielt forhold til dyr, da de kommunikere på same måde.

Vil du være med i samtalen?