Din stemme i verden

Har du funderet over livet og søgt efter nye og bedre ting, men stadig ikke helt er glad og tilfreds?

Leder du efter dig, men søger i alle andre? Så vil “Din stemme i verden” være et springbræt. Her sætter vi fokus på dig og hvad der er specielt og sandt for dig. Ikke mere, “nu skal vi andre lære dig, hvad du kan, skal og bør gøre”. Hvis du kunne vælge kun for dig, hvad ville du så vælge?

Det skønne er at når du trives, så spredes det som ringe i vandet og alle får en bedring og glæde!

NÅR LIVET ER DIN SCENE

  • Hvem er du?
  • Hvad gør dig helt speciel, som du har dømt til ikke at have værdi?
  • Hvad skal der til for at du springer ud og viser verden, hvad du kan og hvem du er?
  • Slip angst og tvivl

Har du mod på at blive udfordret, provokeret og set som den du i virkeligheden er, så kom og find din stemme i verden…Scenen er din! Magien jeg kan tilbyde er evnen til at assistere dig og andre i at slippe de opfattelser og konklusioner der har bremset dem og deres kreative stemme. Det skønne ved disse værktøjer er at du ikke behøver at vide, hvad der har låst dig eller hvorfor det ikke er lykkedes, bare du er villig til at overveje nye muligheder.

Det er en temadag, som åbner op til at deltagerne kan komme ud over deres begrænsninger om at blive set og blive hørt. Dagen tilbyder dynamiske redskaber til at være den du virkelig er foran andre. Så meget mere er muligt når du er dig og finder din stemme i verden. Der åbnes til at kunne kommunikere med andre med lethed.