Choice beyond grumpy and insanity

Skifter dit humør og din verden ofte fra et minut til et andet, ofte uden nogen speciel grund? Vil du gerne ud af dette reaktionsmønster, hvor du er en konstant reaktion på omverden og hvad den diktere?

Denne aften invitere vi dig til at benytte enkelte og pragmatiske redskaber til at få dig ud af reaktion og ind i aktion og derved give dig valget til at komme ud over tanker, følelser og emotioner.

Aftene vil blive faciliteret af Christiane Hein og Pia Rähr, som begge har valgt at leve som og med disse redskaber hver dag for at have lethed, glæde og herlighed med at hvad der viser sig. Kurset forgår på engelsk.

Tilmelding

English:

Can your world and mood change from one minute to the next and sometime you have no idea, how, why and what happend? Would you like to get out of these reactions of living as a constant of being what others and the world dictate as your life?

This evening is to invite you to tools and to change the reaction to action and give you the choice to go beyond your thoughts feelings and emotions.

It will be facilitated by SAP & BF Christiane Hein and CF & SAP Pia Rähr, who have chosen to live these tools every day to have ease, joy and glory with whatever comes up.

Sign up


Deutch:

Kann sich deine Welt und deine Stimmung von einer Minute zur anderen ändern und manchmal hast du keine Ahnung, wie, warum und was passiert ist? Würdest du gerne raus aus diesen Reaktionen, durch die du das als eine Konstante lebst und bist, was andere und die Welt als dein Leben vorgeben?

An diesem Abend wollen wir dich dazu einladen Tools kennenzulernen, Reaktion in Aktion zu verändern und dir die Wahl geben, über deine Gedanken, Gefühle und Emotionen hinaus zu gehen.

Der Kurs wird facilitiert von SAP / BF Christiane Hein und CF / SAP Pia Rähr, die beide gewählt haben, diese Tools jeden Tag zu leben und Leichtigkeit, Freude und Herrlichkeit zu haben mit allem, was aufkommt.

Anmeldung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *